به نام خدابه عنوان جمع بندی مطالب دوستان و اینکه من خیلی با دیکشنری شما کار کردم :1-دوستان متاسفانه درست می گن شما به اشتباه فرمت فایل دیکشنری کامل با حجم 9.9 مگابایت رو ( zip. ) گذاشتین. برای همین باید بعد از دانلود از قسمت Folder option قسمت hide extintion for khown files رو تیکش رو بردارید(در قسمت view).
سپس اگر مثلا اسم فایل این بود saradic.zip تبدلیش کنید به saradic.jar
2-با اینکه مشکل بعضی قسمت های نیاوردن بعضی لغت ها (به علت عدم شناسایی کاراکتر هایی مثل پارانتز و ...) حل شده هنوز این قسمت باقی مونده:
ice
star
staff
sta...
stage
abdicate
pardon
stagge
(یه لغت هم نمی دونم تو بخش p ها بود m ها بود کجا بود بعد از اونم گیر داره!)
که اکثرا کلامت بعد از st رو نمیاره.چون کلمه ی اول sta(u)che یا یه همچین چیزی هست!
3-در قسمت انگلیسی به انگلیس در لغت 9/11 (11 سپتامبر) در توضیحش عملیات تروریستی رو با واژه ی سخیف isalmic trorists یعنی تروریست اسلامی توضیح داده که این به علت database هست که فکر کنم آکسفورد هستش.
4-کارتون عالیه.
5-تکرار 4!
6-در قسمت انتخاب زبان با انتخاب فارسی دیگه انگلیسی به انگلیسی رو نشون نمیده باید بری تو قسمت انگلیسی برای استفاده اش!
7-توی N97 برای استفاده از صفحه کلید که گوشی دار هqwert باید زبان حتما انگلسیسی باشه و اگه فارسی باشه نمی شه عوضش کرد باید حتما بری تو مثلا شماره هات یا پیامک هات عوضش کنی!
8-اون علامت قلم پایین صفحه چیه؟ هیچ کاربردی نداره هی میره رو علامت ها و ..
9-فونتیک خیلی خیلی مهمه!
10-صفحه ی شروع هر دفعه میاد!زبان رو می پرسه!
صفحه کلید علامت های اضافی مثل تب و کنترل و ... داره!
11-کارتون بیسته!
12-من به خدا تا حالا دیکشنری به این باحالی ندیدم!
13-تشکر!!!
14-این نسخه ی بعدی تاریخ بدید کی بیرون میاد؟
15-tahahosseinicooir@yahoo.com -irtaha.blogfa.com هستم!
16-کپی پیست نداره؟
فعلا اینا رو جواب بدید دست تون درد نکنه!