نویسنده موضوع: پیشنهادات  (دفعات بازدید: 2161 بار)

Sadeghian

• مدیر کل انجمن
  • عضو جدید
  • ارسال: 43
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
پیشنهادات
« : فوریه 24, 2010, 01:36:36 »
با سلام خدمت عزیزان
10 روز دیگر نسخه جدید تقویم منتشر می شود . در صورتی که پیشنهادی برای بهبود این نرم افزار دارید لطفا در این تاپیک بیان کنید
پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگذاریم

khan

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 5
    • ديدن مشخصات
پاسخ : پیشنهادات
« پاسخ #1 : فوریه 24, 2010, 11:26:48 »
سلام جناب آقاي صادقيان
برنامه هايي كه ساخته ايد بسيار مفيد مي باشند لذا در ابتدا لازم دانستم از شما و آقاي عبداله پور تشكر نمايم.
نمي دانم حجم تقويم 89 چقدر خواهد بود. برنامه هاي بزرگ در گوشيهاي سامسونگ كه محدوديت حجمي دارند نصب نمي شوند. قبلا از آقاي عبداله پور خواستم كه ديكشنري ساراديك را  تقسيم بندي كنند تا در اين گوشيها نصب شود و ايشان اينكار را به نحو احسن انجام دادند. :)
اگر اين برنامه نيز در چند نوع (كامل و خلاصه شده) ساخته شود عالي خواهد بود.
اما يك پيشنهاد : اگر مقدور باشد پيش بيني وضعيت هوا نيز در آن گنجانده شود تا با استفاده از GPRS اطلاعات آن در برنامه وارد شود.
همينطور همانند برنامه خبر خوان بخش خبري نيز داشته باشد.
با تشكر  :-*

hamid_m

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 16
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : فوریه 25, 2010, 03:00:01 »
میخواستم خواهش کنم در صورت امکان این امکانات را به تقویم 89 اضافه کنید:
1-   به قسمت تبدیل تاریخ ها، تاریخ قمری را نیز اضافه کنید.
2-   بخشی برای تبدیل واحد ها (مثلاً واحدهای حجم، سرعت، طول و ...)؛
3-   بخشی (شاید در قسمت اخبار) برای دریافت نرخ ارز و طلا؛
4-   قسمتی برای ثبت قرار ملاقاتها و یا کارهای ضروری که احتیاج به یادآوری دارند و نیز در صورت امکان یادآوری نرم افزار با آلارم
5-   بک گروند مناسب هر ماه از طبیعت
6-   زمان لحظه سال تحویل و هشدار سال تحویل بر اساس ساعت موبایل (شاید اون لحظه کسایی باشند که در منزل حضور نداشته باشند)؛(اگر صدای هشدار بصورت صدای توپ در کردن و یا یک موسیقی مناسب با اون لحظه باشد خیلی بهترز است)
7-   اطلاعات وقوع کسوف و خسوف و مکان رویت آنها در ایران
8-   نمایش نماد حیوان سال 89 و نیز سمبل هر ماه در تقویم
9-   تقویم هایی در بازار موجود است تحت عنوان تقویم نجومی که روبروی هر روز وضعیت نجومی ماه و یا سیارات دیگر و در بعضی روزها طالع آن روز و سعد و نحس بودن بعضی از اعمال را نوشته است؛ در صورت اقتباس از آن تقویم و اضافه کردن همچین بخشی تقویم بسیار ارزنده ای خواهید داشت.
با تشکر
« آخرين ويرايش: فوریه 26, 2010, 08:01:57 توسط hamid_m »

MobileTak.com

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 3
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : فوریه 25, 2010, 05:23:03 »
با سلام من مدير سايت www.mobiletak.com هستم و براي شما ارزوي موفقيت دارم و اگه كمكي از دستم برمياد بگين تا بكنم.

Sadeghian

• مدیر کل انجمن
  • عضو جدید
  • ارسال: 43
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #4 : فوریه 26, 2010, 12:59:33 »
با سلام به همه دوستان
از پیشنهاداتی که دادید سپاسگذاریم
در صورت امکان و بودن وقت حتما موارد بیان شده اعمال می شود

با تشکر

amirhossein_daneshpezhooh

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 6
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : فوریه 26, 2010, 06:05:27 »
با سلام
اول از همه از زحمات بسیار زیادتون تشکر فراوانمی کنم
 دوم اینکه می خواستم اگه میشه یه امکان فال گرفتن و طالع بینی و همچنین یه بخش سرگرمی هم برای این تقویم بگذارید البته همین امکاناتی هم که گذاشتین از سرمون هم زیاده چون واقعا خیلی اکانات جالبیه

ho13

• عضو جدید
  • *
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #6 : فوریه 26, 2010, 07:05:18 »
:)سلام دوستان :)
تمام امکاناتی که برنامه داره خوبه و امکاناتی هم که دوستان پیشنهاد دادند بسیار عالی اما این همه امکانات هم برنامه رو شلوغ و حجیم میکنه و هم این که کار کردن باهاش سخت میشه >:( و سرعت گوشی رو میگیره. :o :o
من پیشنهاد دارم دوستان عزیز سازنده این نرم افزار جالب و مفید همه این امکانات رو فراهم بکنن ولی طوری باشه که کاربر بتونه از بین امکانات برنامه هر چی لازم داره نصب کنه. (حالا راه و روشش به سلیقه شما) اگه گرافیک برنامه رو هم بالاتر ببرید خیلی عالی میشه ;)
مطمئنم که شما میتونید و قابلیت ها و مهارت های شما با توجه به نرم افزار هایی که ارائه دادید بسیار عالی است. ;D ;D حتما برنامه خوبی میشه
« آخرين ويرايش: فوریه 26, 2010, 07:07:21 توسط ho13 »

MobileTak.com

• عضو جدید
  • *
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : مارس 03, 2010, 04:26:44 »
بابا اين تقويم چي شد

سال 89 داره ميادا
لطفا سريعا درست بشه ممنون ميشم

• عضو جدید
  • *
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : مارس 03, 2010, 07:01:55 »
:)سلام دوستان :)
تمام امکاناتی که برنامه داره خوبه و امکاناتی هم که دوستان پیشنهاد دادند بسیار عالی اما این همه امکانات هم برنامه رو شلوغ و حجیم میکنه و هم این که کار کردن باهاش سخت میشه >:( و سرعت گوشی رو میگیره. :o :o
من پیشنهاد دارم دوستان عزیز سازنده این نرم افزار جالب و مفید همه این امکانات رو فراهم بکنن ولی طوری باشه که کاربر بتونه از بین امکانات برنامه هر چی لازم داره نصب کنه. (حالا راه و روشش به سلیقه شما) اگه گرافیک برنامه رو هم بالاتر ببرید خیلی عالی میشه ;)
مطمئنم که شما میتونید و قابلیت ها و مهارت های شما با توجه به نرم افزار هایی که ارائه دادید بسیار عالی است. ;D ;D حتما برنامه خوبی میشه

خوب دوست عزیز میشه این تقویم رو تو چند تا نسخه منتشر کنن مثلا یه نسخه کامل باشه یه نسخه هم برای افرادی که مثل شما مشکل دارند با امکانات کمتر بسازند چون هر چی امکاناتش کمتر میشه سایزش هم کمتر میشه دیگه
« آخرين ويرايش: مارس 03, 2010, 07:03:37 توسط amirhossein_daneshpezhooh »

vpshack

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 1
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #9 : مارس 06, 2010, 09:26:36 »
سلام

از شما بابت نرم افزارهای بسیار خوبتون متشکرم به ویژه نر افزارهای مذهبی که با ظاهری دلچسب ساخته شدن.
دو تا درخواست داشتم که مطمئنم شما به فکرش هستید:اول ظاهر زیبا و دوم حجم کم(اگر ممکنه از 15 مگ بیشتر نشه چون گوشی های نسل قدیم دیگه بیشتر توانایی ندارن)

با تشکر مجدد
وحید

ho13

• عضو جدید
  • *
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #10 : مارس 06, 2010, 11:05:12 »
با سلام خدمت عزیزان
10 روز دیگر نسخه جدید تقویم منتشر می شود . در صورتی که پیشنهادی برای بهبود این نرم افزار دارید لطفا در این تاپیک بیان کنید
پیشاپیش از همکاری شما عزیزان سپاسگذاریم

ده روز گذشت آقای صادقیان

mesmaeil

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 2
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #11 : مارس 07, 2010, 09:20:33 »
راست میگه :-[

• عضو جدید
  • *
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : مارس 07, 2010, 09:45:05 »
خدا کنه فردا دیگه منتشر بشه البته زیاد نباید رو دوستان عزیز سازنده فشار بیاریم مهم اینه که تقویمش عالی از آب در بیاد ولی اگه یه کم زودتر منتشر شه بهتره راستش من که دیگه بی تابم

abxz

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 1
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : مارس 10, 2010, 11:42:48 »
سلام و خسته نباشید.
یه خواهشی داشتم برای نرم افزار تقویم یه نسخه ی بسیار کم حجم هم بذارید که جداگونه روی گوشی نصب بشه. بدون هیچگونه امکان گرافیکی !!! بعضی وقتا آدم می خواد یه نگاه سریع به تقویم بندازه 2 ساعت (!) باید صبر کنه تا نرم افزار لود بشه!! البته حوادث و وقایع رو هم بگنجونید توش لطفا !!!
 :-*

mesmaeil

• عضو جدید
  • *
  • ارسال: 2
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #14 : مارس 11, 2010, 09:18:39 »
خیلی طولانی شد